Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Revser Ten Hag: Han er nødt til at gå

Af Emil Plovgaard
16.08.2024 Kl. 12:34

Erik ten Hag har fået godt med støtte på transferfronten hos Manchester United denne sommer, hvor klubben har hentet Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui for godt 1,3 milliarder kroner.

Det kommer oven på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League, hvor klubben sluttede som nummer otte.

Læs også: Hård kritik af United-stjerne

Mod slutningen af sæsonen var der dog genrejsning, da klubben vandt FA Cup-finalen efter en overraskende sejr over Manchester City.

Ifølge landsmanden Jaap Stam bør Erik ten Hag dog være fortid hos De Røde Djævle.

– For Ten Hag er dette hans tredje sæson hos United, og jeg mener, at han er nødt til at gå.

– Jeg mener, det er godt, han har skrevet under på en ny kontrakt, for han har stadig brug for en smule hjælp.

– Han er nødt til at kigge på sig selv og se, hvordan sidste sæson udspillede sig. Jeg er ikke altid enig med ham i, at de spillede god fodbold.

– Jeg forstår, at man som manager er nødt til at være positiv omkring sine spillere og hjælpe dem ved at fjerne en smule af presset. Når det er sagt, er det også godt at være ærlig som manager og sige, at ens hold spillede elendig fodbold.

– Han er nødt til at trappe op i denne sæson. Der har været en masse ændringer i klubben og hos staben, så jeg er nysgerrig på at finde ud af, hvordan det vil fungere for dem, siger Stam ifølge Daily Mail.

De Røde Djævle viste en mærkbar forbedring i sidste weekends Community Shield-kamp mod Manchester City, hvor man dog tabte på straffespark.

Læs også: 448 millioner: Manchester United i konstante forhandlinger

Ten Hag vil nu føre sit hold ind på banen til den første Premier League-kamp i den nye sæson, når Fulham gæster Old Trafford fredag aften.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce