Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er forklaringen: Derfor gik Ed Sheeran i pausen

Af Emil Plovgaard
17.08.2024 Kl. 16:36

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ed Sheeran er stor fan af Premier League-klubben Ipswich.

Tidligere på ugen købte han sig sågar ind i klubben.

Læs også: Phil Jones indstiller karrieren: Sætter nyt mål

Og lørdag var han så til stede ved klubbens første Premier League-kamp siden 2002, da Ipswich hjemme på Portman Road tog imod Liverpool.

Selvom han var til stede fra kampens begyndelsen, så han ikke ved selvsyn, hvordan det hele endte. Han var nemlig nødt til at gå i pausen.

Og over for TNT Sports, har han nu forklaret hvorfor.

– Jeg var nødt til at gå her i pausen, fordi jeg skal spille en koncert i Serbien i aften.

– Vi kunne nærmest ikke nå at komme til kampen, men det var vi nødt til. Jeg var virkelig spændt. At køre gennem byen og se massevis af mennesker i Liverpool-trøje og så minde sig selv om, at nu er vi altså i Premier League. At være i stand til at se verdensklasse fodbold er storartet.

– At gå fra League One til The Championship til her, hvor vi kan se de anderledes ting ved alt. Folk kan godt lide succeshistorier som disse. Det er en græsrodsklub, og det føles bare, som om, det har løftet hele byen.

– Ipswich har været gennem nogle meget hårde. Det er stort for byen og regionen. Jeg begyndte som sponsor i League One, og jeg fortsatte så ind i The Championship. Da vi så kom i Premier League, begyndte prisen på sponsoratet naturligvis at stige vanvittigt, siger Sheeran ifølge Daily Mirror.

Læs også: Dansk ekspert: Han ville være den perfekte signing for Liverpool

Da Ed Sheeran forlod stadion stod der 0-0 i opgøret, som dog endte 2-0 til Liverpool i en kamp, hvor Mohamed Salah slog rekord.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce