Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Eriksen: Ten Hag vil af med endnu en spiller

Af Emil Plovgaard
17.08.2024 Kl. 17:25

Det er ikke kun Christian Eriksen, der kan være på vej væk fra Manchester United denne sommer.

Således forlyder det fra mediet Football Insider, at klubbens manager, Erik ten Hag, har udset sig endnu en spiller, han godt kunne være.

Læs også: Phil Jones indstiller karrieren: Sætter nyt mål

Det drejer sig om tunesiske Hannibal Mejbri.

Mejbri har kun spillet meget begrænset under Ten Hag, og i de seneste sæsoner har han været udlejet til Birmingham og Sevilla.

Hans lejeaftale med Sevilla gik ikke helt efter planen, men han har dog en række beundrere denne sommer.

Både Celtic og Rangers skulle være klar til at tilbyde ham en kontrakt. Manchester United vil dog kun sælge på permanent basis, og det vides ikke, om de to skotske storklubber ville være klar til at indgå en sådan aftale.

Mejbri har kontraktudløb hos United næste sommer, og ifølge tunesisk presse den 21-årige midtbanespiller bedt klubben om at få lov til at skifte denne sommer.

Hans nuværende markedsværdi lyder på 66 millioner kroner.

Erik ten Hags mandskab begyndte sæsonen på fornem vis med en 1-0-sejr over Fulham.

På midtbanen fik Casemiro, Kobbie Mainoo og Mason Mount alle at vide, at de skulle spille fra start, mens Bruno Fernandes indtog en mere fremskudt rolle.

Eriksen var iblandt de spillere, der blev siddende på bænken kampen ud, og han er angiveligt også en af de spillere, De Røde Djævle ønsker skal være væk, inden august bliver til september.

Den danske midtbanespiller er gået ind i det sidste år af sin kontrakt ed klubben, og han er langt fra garanteret en fast startplads længere.

Læs også: Erik ten Hag i dramatisk U-vending

Et salg af Eriksen vil kunne frigøre rum til en ny United-signing, da han ankom til klubben på en fri transfer i sommeren 2022.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce