Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-profil har besluttet sig: Vil væk

Af Emil Plovgaard
19.08.2024 Kl. 19:18

Joe Gomez har besluttet sig for at forlade Liverpool.

Sådan lyder meldingen fra mediet Football Insider.

Læs også: Liverpool var klar til at betale 448 millioner

27-årige Gomez har været hårdt ramt af skader i de seneste år, men i den forgangne sæson var han en nøglespiller på Liverpool-mandskabet.

Hans alsidighed gjorde, at han regelmæssigt kunne indsættes som back.

På trods af sin nøglerolle for The Reds i den forgangne sæson er Gomez blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra klubben denne sommer.

Tidligere på sommeren kunne han være havnet i en byttehandel med Newcastles Anhtony Gordon, hvor et lægetjek tilmed var booket. I sidste ende brød forhandlingerne dog sammen og et skifte kollapsede.

I lørdagens kamp mod Ipswich var han helt udeladt af truppen, da han efterforsker sine muligheder på transfermarkedet.

Ifølge førnævnte medie har Gomez besluttet sig for at forlade klubben, hvilket han har meddelt klubben.

– Han rejste ikke med Liverpool til Premier Leagues åbningskampen mod Ipswich, idet han undersøger sine muligheder, inden transfervinduet lukker.

– Der er stærk interesse for Gomez fra Aston Villa i øjeblikket, mens Newcastle og Fulham tidligere har holdt øje med ham.

– The Reds vurderer den engelske landsholdsspiller til mellem 350-394 millioner kroner, og et bud omkring det beløb vil være nok til at lande en aftale, skriver Football Insider.

Læs også: De er favoritter til at hente Raheem Sterling

En af Newcastles prioriteter er at hente en ny midtstopper denne sommer. Efter, at man tidligere på sommeren glippede muligheden for at hente Gomez, er fokus i stedet vendt mod Crystal Palaces Marc Guehi, som man indtil videre har fået afvist fire bud på.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce