Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter Mbappé-sag: PSG kan blive udelukket fra Champions League

Af Emil Plovgaard
20.08.2024 Kl. 15:19

En uoverensstemmelse med Kylian Mbappé kan koste Paris Saint-Germain en plads i Europas fornemmeste klubturnering, Champions League.

Sådan lyder meldingen tirsdag fra franske Le Monde.

Læs også: PSG accepterede Premier League-bud på Mbappé

Til trods for, at det nu er to måneder siden, at Mbappé forlod PSG, er det ikke alt, der er afklaret.

Således befinder Mbappé sig i en strid med PSG og klubbens ejere, Qatar Sports Investment, som potentielt kan koste de forsvarende franske mestre en plads i Champions League i denne sæson.

Mbappé har endnu ikke modtaget de 410 millioner kroner, han skyldes for det sidste år af sin kontrakt med PSG, skriver førnævnte avis.

Det drejer sig blandt andet om en signing-bonus, der skulle have været udbetalt i februar, lige såvel som de sidste tre måneder i klubben – april, maj og juni – som han ikke har fået udbetalt løn for.

Desuden hævder den nuværende Real Madrid-stjerne, at han skyldes en etisk bonus for de tre måneder uden løn, og spillerens rådgivere har i midten af juni sendt et formelt varsel til PSG, kunne L’Equipe afsløre.

Ifølge Le Monde skal enhver deltagende klub i UEFA’s turneringer kunne fremvise, at de ikke har nogen udestående lønbetalinger til personale.

PSG er derfor i risikozonen for at blive udelukket af Champions League, hvis man ikke nå til enighed med Mbappé inden længe.

Mbappé forlod tidligere på sommeren Paris Saint-Germain for at skifte transferfrit til sin drømmeklub, Real Madrid.

Skiftet til den spanske hovedstad fulgte efter syv år i den franske hovedstad, hvor det blev til seks Ligue 1-titler og en enkelt deltagelse i Champions League-finalen.

Tilbage i maj annoncerede Mbappé sin beslutning om at forlade PSG i en emotionel besked til klubbens tilhængere.

Læs også: Cristiano Ronaldo retur til Manchester United?

– Det er en masse følelser. Det er mange år, hvor jeg har fået chancen og den store ære af at være medlem af den største klub i Frankrig, en af verdens bedste, som har tilladt mig at nå hertil, lød det blandt andet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce