Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Manchester United dropper signing

Af Emil Plovgaard
21.08.2024 Kl. 08:07

Manchester United har ingen planer om at hente en venstre back inden deadline i transfervinduet, 30. august.

Det melder normalt troværdige The Athletic nu.

Læs også: Manchester United har budt på EM-vinder

De Røde Djævle råder i øjeblikket over Luke Shaw og Tyrell Malacia på positionen, men begge spillere er i øjeblikket skadet.

Shaw ventes ude frem til landsholdspausen i næste måned, da han har pådraget sig en lægskade, og for Malacias vedkommende er der ingen returdato. Han døjer med en længerevarende knæskade.

Fraværet af duoen kunne således godt lokke United ud på en transferjagt, hvor man er blevet sat i forbindelse med flere forskellige transfermål, men sådan bliver det altså ikke, skal man tro meldingen fra The Athletic.

De Røde Djævle har besluttet sig for ikke at jagte en venstre back, og dermed udelukker man altså også muligheden for at hente Fenerbahces Ferdi Kadioglu.

Den 24-årige tyrkiske landsholdsspiller er ellers kædet kraftigt sammen med et skifte til Manchester United gennem den tyrkiske presse, men en handel ligger ikke på tegnebrættet.

Diogo Dalot, Noussair Mazraoui og Lisandro Martinez er de back-up-løsninger, Manchester United må finde sig til rette med, indtil Shaw atter er skadesfri.

Klubben oplevede desuden en lignende situation mod slutningen af den forgangne sæson, hvor Dalot var nødt til at lukke hullet.

Læs også: Han kan skifte fra Tottenham til United

Portugiseren spillede også på positionen i sidste uges 1-0-sejr over Fulham, hvor han fik en svær begyndelse i duellerne over for udeholdets Adama Traoré, men han kom siden efter det.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce