Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

446 millioner: PSG enig med Liverpool-emne

Af Emil Plovgaard
21.08.2024 Kl. 08:18

Med mindre end to uger tilbage af transfervinduet, er Liverpool fortsat den eneste klub, der ikke har gjort sig bemærket i sommerens transfervindue.

Ikke en eneste spiller er hentet til Anfield, siden transfervinduet åbnede i juni, og Arne Slot virker tilfreds med, hvad han har at arbejde med i den nuværende trup.

Læs også: I 11. time: Liverpool forsøger at kapre Arsenal-transfer

Giorgi Mamardashvili nærmer sig dog et skifte til The Reds, selvom Manchester United nu også har meldt sig på banen.

Mamardashvili kommer muligvis ikke til at tørne ud for Liverpool før 2026. Klubben har nemlig planer om at sende den 23-årige georgier på udleje, indtil der er brug for ham, og i første omgang går turen tilbage til Valencia, der for tiden ejer ham.

Liverpool blev tidligere på sommeren afvist af Real Sociedads Martin Zubimendi, og der bliver sandsynligvis ikke hentet noget alternativ ind, men han er ikke den eneste spiller, der har afvist The Reds.

Klubben er også blevet meldt interesseret i Europa League-vinderen Ademola Lookman, idet man arbejder på at hente fire signings inden deadline.

I den forbindelse er der dog dårligt nyt til Arne Slot og kompagni, for det forlyder, at Paris Saint-Germain har indgået en aftale med Lookman vedrørende de personlige betingelser. Det beretter transferjournalisten Rudy Galetti på det sociale medie X.

Tidligere er både Arsenal og Manchester City meldt interesseret i Lookman, der har en fortid i Premier League.

Læs også: Én Liverpool-stjerne med: Her er årets hold i Premier League

Atalanta vurderer Lookman til at være 60 millioner euro, svarende til 446 millioner kroner, værd.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce