Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

300 millioner: Liverpool med nyt bud på stjerne

Af Emil Plovgaard
21.08.2024 Kl. 08:58

Liverpool har afgivet et nyt bud på Giorgi Mamardashvili fra Valencia.

Mamardashvili er dukket op som et konkret transfermål for The Reds denne sommer, men det ventes ikke, at han bliver en del af Arne Slots trup med det samme.

Læs også: Til lægetjek: Nu forlader han Liverpool

I stedet er planen, at Valencia henter ham tilbage på en lejeaftale for – som minimum – den kommende sæson. Det kan dog også blive til to sæsoner hos Los Che.

Liverpool har nu afgivet et nyt bud på den georgiske keeper, skriver det spanske medie Relevo.

Det seneste bud vil garantere en overgangssum på 223 millioner kroner, og bonusser i aftalen vil få transfersummen op på små 300 millioner kroner.

Alle parter venter nu på den endegyldige beslutning fra Valencia-ejer Peter Lim, og samtidig kan den spanske sportsavis AS fortælle, at et bud på omtrent 260 millioner kroner er blevet afvist af den spanske klub.

Bournemouth, der også gerne vil leje Mamardashvili, har efter sigende stillet et ultimatum, og Andoni Iraolas mandskab overvejer allerede nu andre alternativer, herunder Arsenals Aaron Ramsdale, skriver London Evening Standard.

AS skriver, at tre andre klubber også er interesseret i at leje Mamardashvili, og Relevo uddyber, at skulle Mamardashvili tilbringe endnu en sæson hos Valencia, ville han gøre det med glæde.

Læs også: 446 millioner: PSG enig med Liverpool-emne

Ifølge AS har Mamardashvili allerede indgået en aftale med Liverpool, som vil sikre ham en løn på mere end en halv million kroner om ugen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce