Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Christian Eriksen er drømmesigningen

Af Emil Plovgaard
21.08.2024 Kl. 11:28

32-årige Christian Eriksen kan være på vej væk fra Manchester United denne sommer.

Den danske midtbanespiller har mindre end et år tilbage af sin kontrakt med De Røde Djævle, så der skal under alle omstændigheder træffes en beslutning om danskerens fremtid i indeværende transfervindue.

Læs også: 373 millioner: Manchester United klar til at hente signing

Og det skorter angiveligt ikke bejlere på bejlere for Eriksen, som i sommeren 2022 skiftede til Manchester United på en fri transfer.

Ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad er Christian Eriksen toptransfermål hos den belgiske storklub Anderlecht, som tidligere i vinduet hentede Mathias ‘Zanka’ Jørgensen i Brentford.

Der har været meldinger om en mulig pris på 43 millioner kroner, hvilket vil muliggøre en handel, omend danskerens lønkrav sandsynligvis vil kunne spænde ben for mangt en klub.

Det forlyder, at Anderlechts cheftræner, Brian Riemer, har haft personlig kontakt til Christian Eriksen, siden han hjalp danskeren med at komme på benene hos Brentford efter sit hjertestop ved EM i 2021.

Efterhånden som deadline nærmer sig, desto mere gunstig bliver situationen for Anderlecht, skriver førnævnte avis.

Læs også: Smæk på: Manchester United nærmer sig fem aftaler

Mens verden mere eller mindre står åben for Eriksen, kan han ikke komme til at spille i Italien igen, da han har fået installeret en defibrillator, og så er der forment adgang til klubfodbold på professionelt plan i støvlelandet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce