Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Storklub fortsætter forhandlinger med Christian Eriksen

Af Emil Plovgaard
22.08.2024 Kl. 20:46

Christian Eriksen er angiveligt meget højt på ønskelisten hos den belgiske storklub Anderlecht.

Onsdag lød det, at danskeren ligefrem var en drømmesigning for klubben.

Læs også: Vanvittigt rygte: Ny United-signing har aftale med Real Madrid

Den 32-årige midtbanespiller er gået ind i det sidste år af sin kontrakt med Manchester United, som forsøger at sælge ham, mens tid er.

Hans spilletid var stærkt begrænset i den forgangne sæson, og han fik ikke et eneste minut på banen i fredagens Premier League-åbner mod Fulham, som De Røde Djævle vandt med 1-0.

Christian Eriksen er i øjeblikket i gang med at blive overbevist om, at et skifte til Anderlecht er det helt rette.

Til at overbevise danskeren er Anderlechts danske cheftræner, Brian Riemer, og den danske administrerende direktør for klubben, Jesper Fredberg.

I den fysiske udgave af Het Belang van Limburg lyder det, at Eriksen krydser alle felterne af hos Anderlecht, og de noterer sig samtidig, at danskeren ikke skulle være afvisende overfor at forlade Erik ten Hag og kompagni, skriver Sport Witness.

Det hævdes endvidere, at den belgiske storklub vil fortsætte forhandlinger med spilleren, hans agenter og Manchester United.

Riemer kender Eriksen særdeles godt fra deres fælles fortid hos Brentford, og det er efter sigende et værdifuldt element i denne sammenhæng.

Christian Eriksen ved angiveligt godt, at Anderlecht ikke kan stable et særligt fordelagtig tilbud på benene, sådan rent økonomisk.

Han har dog ikke modtaget andre kontrakttilbud på nuværende tidspunkt, og det er en fordel for danskerkolonien i den belgiske hovedstad.

Ifølge Thomas Gravesen bør Christian Eriksen da også skifte klub i dette transfervindue.

Læs også: Gigantklub forbereder bud på Jadon Sancho

– Det kan jo næsten ikke blive værre for Christian Eriksen end sidste sæson. Han bør skifte klub. Det er der slet ikke nogen tvivl om, lød det i sidste uge fra Viaplay-eksperten.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce