Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp reagerer på Slots start

Af Morten Bruun Jørgensen
24.08.2024 Kl. 11:24

Jürgen Klopp er virkelig glad for, hvad han har set fra Arne Slot i Liverpool indtil videre. 

Den tidligere Liverpool-manager har givet et interview til ESPN, hvor han er blevet forholdt Arne Slots første tid hos The Reds. 

Læs også: Han er på vej i overraskende skifte væk fra Liverpool

– Arne, ja. En rigtig god træner. Jeg var rigtig glad, da jeg hørte, at Liverpool gik efter Arne Slot. Jeg var ikke involveret i noget. Sådan skulle det ikke være, fortæller Klopp. 

– En masse ting er ændret siden vores afsked. Den eneste bekymring for mig var, om de ville få en god træner. Liverpool var hurtigt ude og har fået en top, top, top løsning i Arne Slot.

– Jeg kan rigtig godt lide hans fodbold. Det var rigtig godt i Feyenoord. Jeg så træningskampen mod Sevilla på Anfield. Store dele af den var rigtig god. Og ligakampen (mod Ipswich, red.) var rigtig god i anden halvleg. 

– Men det er ikke vigtigt, at jeg kan lide det. Man kan se, at han er en rigtig god træner. Jeg kender holdet bedre end de fleste, og det er rigtig godt. Så det kommer til at gå virkelig godt. 

Klopp fortæller også, at han i forbindelse med Liverpools jagt på Slot skrev med hollænderen et par gange. 

Efter sin afsked med Liverpool har Klopp ikke taget imod et nyt trænerjob i fodboldverdenen. Tyskeren har også udtalt, at han måske kan have været træner for sidste gang. 

Arne Slot og Liverpools næste opgave er søndag eftermiddag på hjemmebane mod Brentford. 

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce