Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter to kampe: Bookmaker udbetaler penge på nedrykker

Af Emil Plovgaard
25.08.2024 Kl. 10:57

Der er spillet to kampe for de fleste klubber i denne Premier League-sæson, og flere klubber, herunder Ipswich, Crystal Palace og Southampton har fået en skidt begyndelse på sæsonen med mindst mulige antal point.

Sean Dyches Everton leder også fortsat efter klubbens første sejr i denne Premier League-sæson, og klubben ligger i øjeblikket nummer sjok.

Læs også: Chelsea-stjerne til Arsenal?

Målforskellen lyder på -7 efter to kampe, efter at man i sidste weekend tabte 3-0 til Brighton på Goodison Park, og i denne weekend har tabt med 4-0 til Tottenham.

Premier League-kampen er knapt nok begyndt, før sæsonens første nedrykker er fundet.

Det mener i al fald bookmakeren Paddy Power, der nu har besluttet sig for at udbetale penge på Everton.

Sæsonen er fortsat ung, og klubben vil sandsynligvis få noget nemmere ved at tilegne sig resultater, såfremt Jarrad Branthwaite atter kan komme i brug, hvis han beslutter sig for at blive på Goodison Park.

– TIDLIG UDBETALING. Efter dagens nedsablingen, har vi ikke lyst til, at folk skal vente længere.

– Så vi har allerede udbetalt til de folk, der har spillet på, at Everton rykker ned. Single- og multiplespil. Online og i butik. Intet maksimumbeløb. Udlodningen finder sted snarligt, skriver bookmakeren.

Læs også: ‘Mundtlig aftale på plads’: Romano bekræfter ny Chelsea-transfer

Efter nedsablingen mod Tottenham, fortalte klubbens manager, Sean Dyche, at det er usandsynligt, at klubben henter flere signings denne sommer. Han angav en stram økonomi som værende årsag til, at The Toffees er ret begrænset i sin ageren på transfermarkedet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce