Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal med sent bud på spansk EM-stjerne?

Af Emil Plovgaard
27.08.2024 Kl. 16:37

Arsenal-fansene håber på, at det bliver en travl slutning på transfervinduet.

The Gunners har i forvejen hentet David Raya og Riccardo Calafiori til klubben denne sommer, mens Mikel Merino angiveligt er på vej.

Læs også: Szczesny trækker sig

Det hævdes desuden, at klubben kan være på vej med et bud på irske Evan Ferguson fra Brighton.

Arsenal har været på udkig efter en ny offensivspiller hele sommeren, hvor man blandt andet har haft kig på 10 spillere.

Angiveligt er Athletic Bilbaos Nico Williams også på ønskelisten. EM-vinderen har en frikøbsklausul i sin kontrakt med den baskiske storklub, og en ny henvendelse fra Arsenal kan ikke udelukkes mod slutningen af vinduet, mener talkSPORT-journalist Alex Crook.

– Det ville ikke overraske mig, hvis Arsenal forsøgte deres held med Nico Williams inden fredag, siger Crook til talkSPORT.

Det forlyder det, at Nico Williams allerede har fremtiden på plads, hvor han skifter til storklub i sommeren 2025

Arsenal er altså nødt til at overbevise den spanske EM-stjerne om, at et skifte til Premier League er det bedste for hans udvikling.

Gabriel Martinelli har sommetider haft problemer med at leve op til samme niveau som sin kollega i modsatte side, Bukayo Saka, mens Leandro Trossard ikke har fungeret som andet end en marginalspiller på holdet.

En opgradering på positionen kan være det sidste element, der skal til, før Arsenal for alvor kan vise sig konkurrencedygtige mod Manchester City.

Læs også: Here We Go: Nketiah forlader Arsenal

22-årige Williams har en frikøbsklausul på 423 millioner kroner, men forpligtede sig for nylig til den baskiske storklub ved at iklæde sig trøje nummer 10 efter afskeden med klublegenden Iker Muniain.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce