Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: United dropper Chelsea-stjerne

Af Emil Plovgaard
28.08.2024 Kl. 18:29

Manchester United kan være aktive i slutningen af sommerens transfervindue.

Tidligere på sommeren fik klubben ellers ordnet de fleste ting, da man hentede Leny Yoro, Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui.

Læs også: Barcelona byder på Liverpool-komet

Endvidere er Manuel Ugarte på vej fra Paris Saint-Germain, og det ventes at være et spørgsmål om tid, førend transferen annonceres.

I de seneste dage har der været meldinger om, at både Manchester United og Chelsea arbejder på en byttehandel, hvor både Raheem Sterling og Jadon Sancho skifter arbejdsgiver.

Men også Sterlings holdkammerat i Chelsea, Ben Chilwell, har været rygtet til Manchester United.

Men nu forlyder det fra The Independent, at United skulle have afvist muligheden for at hente Chilwell, mens Sterling fortsat betragtes som en mulighed.

– Manchester United handler ikke på tilgængeligheden af Ben Chilwell på trods af, at Chelsea har løftet muligheden for en aftale i de nuværende forhandlinger mellem de to klubber.

– Ledende skikkelser i begge klubber har diskuteret, om de kan løse problemer med fælles aftaler, i særdeleshed omhandlende Raheem Sterling, Jadon Sancho og Chilwell.

Læs også: Sancho-skifte er på plads

– Venstrebacken er blevet tilbudt til United på grund af klubbens problemer på det område, hvor Luke Shaw er skadet. Men ledelsen på Old Trafford har besluttet sig for at gå videre med egne muligheder. Det forstås, at økonomien i en mulig aftale, som en faktor, var milevidt fra hinanden, skriver avisen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce