Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter dramatisk U-vending: Liverpool har transferplan klar

Af Emil Plovgaard
01.09.2024 Kl. 16:04

Liverpool havde succes i afslutningen af sommerens transfervindue, hvor man hentede Federico Chiesa for omkring 100 millioner kroner, mens man også nåede til enighed med Giorgi Mamardashvili, der dog først tilslutter sig i sommeren 2025.

Overordnet set har det været et frustrerende vindue for The Reds.

Læs også: Ten Hag giver startdebut til duo

I begyndelsen af august optrappede man ellers interessen for Martin Zubimendi fra Real Sociedad, da førsteprioriteten var at hente en ny 6’er denne sommer.

Den spanske landsholdsspiller, der i sin tid også blev sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, var angiveligt på vej til Liverpool, der havde aktiveret hans frikøbsklausul på 448 millioner kroner.

Men Zubimendi præsterede en dramatisk U-vending i sidste øjeblik, og selvom Liverpool angiveligt blev tilbudt en anden 6’er i slutningen af transfervinduet var der ikke nogen ny 6’er at finde på Anfield, da transfervinduet lukkede.

Mens man ikke hentede nogen ny defensiv midtbanespiller denne sommer, kan billedet blive et andet til vindue, da Arne Slot og kompagni angiveligt allerede har en transferplan på plads. Det skriver mediet Football Insider.

– Arne Slot ønskede en defensiv midtbanespiller i sommerens løb, men Premier League-giganterne havde ikke heldet med sig.

– Liverpool var tæt på at hente Martin Zubimendi, men han afviste et skifte for at blive hos Real Sociedad, efter at Premier League-giganterne havde aktiveret hans frikøbsklausul på 448 millioner kroner.

– Der var ingen andre navne, der kom krybende i slutningen af transfervinduet, så Liverpool besluttede sig for at vente og vente til januarvinduet.

– The Reds ønsker at se, hvilke muligheder, der vil være tilgængelige, men Slot ønsker en, der kan bidrage til hans nuværende midtbaneløsninger, skriver mediet.

Læs også: United har været bedre end Liverpool, siger ten Hag

Arne Slot og Liverpool møder søndag aften Manchester United på Old Trafford.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce