Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Redaktionens bud: De vandt transfervinduet

Af Morten Bruun Jørgensen
02.09.2024 Kl. 12:00

Transfervinduet er lukket, og det er tid til at gøre status over vinderne og taberne.

I denne artikel har vi på redaktionen kigget på de klubber, som vi mener er kommet bedst ud af sommerens transfervindue.

Læs også: Særlig teori florerer efter Salah-udtalelser

Morten Bruun Jørgensen
Der er et par klubber, jeg har inde i overvejelserne her. Jeg synes, Manchester United har haft et godt transfervindue. Det synes jeg også, at både Tottenham og West Ham har haft. Men jeg vælger alligevel at pege på Aston Villa. 

Klubben har været nødt til at sælge ret massivt ud for at kunne handle ind, men det Birmingham-klubben formået ved at sige farvel til blandt andre Douglas Luiz og Moussa Diaby. På midtbanen er Amadou Onana kommet ind, og han er virkelig god. 

Jeg har også stor fidus til Ian Maatssen, og så er driftsikre Ross Barkley kommet ind til bredden, mens Jaden Philogene virkelig er spændende. Endelig bliver Aston Villa også enormt glade for, at Jhon Dúran stadig er i klubben. 

Emil Plovgaard
Klubben har forstærket sig frem mod denne sæson, hvor klubben deltager i Champions League for første gang i mands minde.

Amadou Onana, Ian Maatsen, Jaden Philogene, Enzo Barrenechea og Ross Barkley er alle hentet til klubben, hvor klubben har brugt knap 1,2 milliarder kroner.

Samtidig har klubben dog mistet Moussa Diaby og Douglas Luiz til henholdsvis saudiarabisk fodbold og Juventus, og det er to stjerner, som satte et stort indtryk i den seneste sæson, hvor det hele kulminerede med en fjerdeplads i Premier League.

Mikkel Wittorff Hollmann
Den er ikke nem. Jeg er ret begejstret for Liverpools Chiesa-handel, som jeg tror vi vil se tilbage på om et års tid og postulere var af en karakter, hvor prisen ingenlunde hang sammen med den kvalitet, der kom ind – i positiv forstand set med Liverpool-briller. Det er nok til at, jeg siger Liverpool. 

Nyheder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce