Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Christian Eriksen har afvist fire tilbud

Af Emil Plovgaard
02.09.2024 Kl. 23:38

Christian Eriksen var rygtet til andre adresser, men det bliver ikke til noget, og nu bliver han hos Manchester United kalenderåret ud.

Agenten Martin Schoots forklarer, at Christian Eriksen har afvist adskillige tilbud.

Læs også: Surt show: United-ledelsen ignorerede Ten Hag-ønske

Således har der været tilbud fra Mellemøsten, Tyrkiet, MLS og en unavngiven hollandsk klub, som ikke er Ajax, fortæller Schoots. Alle er blevet afvist.

– Der har været interesse fra adskillige klubber for Christian, men han bliver i Manchester United.

– Der har været tilbud fra den arabiske verden, Tyrkiet og MLS, men de blev afvist på forhånd, fordi Chris og familien ønsker at forblive i det vestlige Europa.

– Der har været uformel kontakt med Anderlecht. Aldrig mere end det. Ajax forhørte sig i januar, men det var for tidligt, og spørgsmålet blev ikke stillet denne sommer.

– Så det var ikke et emne.

– Der var også en anden hollandsk klub, som kontaktede os, men det var ikke en mulighed.

– Det er svært, når man spiller for en af verdens tre bedste klubber at skifte til en noget mindre række, især uden Champions League-fodbold.

– Vi kan afslutte disse spekulationer. I hvert fald frem til slutningen af kalenderåret, hvor de så vil blomstre op på ny, siger agenten til Voetbal International ifølge Het Nieuwsblad.

Det er blevet til sølle fire minutters fodbold for Christian Eriksen i indeværende sæson, og de kom alle i forbindelse med 0-3-nederlaget til Liverpool søndag.

Den 32-årige dansker skiftede til De Røde Djævle i sommeren 2022. Skiftet foregik på en fri transfer, da hans kontrakt med Brentford var udløbet.

Læs også: ‘Hans tid er forbi’: Journalist antyder Ten Hag-exit

Hans nugældende kontrakt løber frem til sommeren 2025.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce