Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United og Arsenal afviste PSG-stjerne på Deadline Day

Af Emil Plovgaard
03.09.2024 Kl. 20:17

På transfervinduets sidste åbningsdag – også kaldet Deadline Day – var både Arsenal og Manchester United på udkig efter forstærkninger.

Arsenal fuldførte et overraskende lejemål med Chelseas Raheem Sterling, mens Manchester United lod Jadon Sancho skifte til Chelsea på en sæsonlang lejeaftale med købsobligation.

Læs også: Forlod Arsenal: Nu er han på plads i Manchester United

Men vanvidsbarometret på Deadline Day kunne muligvis have fået nøkket opad, hvis en af klubberne havde besluttet sig for at handle yderligere på de muligheder, der blev dem tilbudt i slutninge af transfervinduet.

Manchester United og Arsenal afviste nemlig begge muligheden for at hente Marco Asensio fra Paris Saint-Germain, skriver mediet Give Me Sport.

Det kom aldrig til et punkt, hvor klubberne lå i forhandlinger om spilleren, for de engelske klubber meddelte hurtigt PSG, at det ikke havde deres interesse.

PSG kunne tidligere på sommeren meddele en stor afgang, da Kylian Mbappé forlod klubben på en fri transfer. Kort tid efter blev han præsenteret som ny spiller i Real Madrid.

Asensio er rent faktisk trådt i karakter for den franske hovedstadsklub i Mbappés fravær, og han har været en af klubbens bedste spillere i indledningen af sæsonen.

Han er startet inde i alle tre Ligue 1-kampe hidtil i kampene mod Le Havre, Montpellier og Lille, hvor det er blevet til sejre i alle kampe.

Den tidligere Real Madrid-profil har blot været hos PSG i en enkelt sæson, efter at han forlod Santiago Bernabeu i sommeren 2023.

Han blev ikke anset for at være en nøglespiller i sin første sæson på Parc des Prince, hvor han blot startede inde i 13 kampe i Ligue 1.

Læs også: 48 timer efter 3-0-nederlag: United tager afsked med direktør

Mens klubben ikke nødvendigvis vil tvinge ham ud, forlyder det, at man gerne vil være fri for de omkring 2,5 millioner kroner om ugen, han indbringer i løn.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce