Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- De næste to kampe kan koste Ten Hag jobbet

Af Emil Plovgaard
04.09.2024 Kl. 14:19

Erik ten Hag kan være i fare for at miste sit job, hvis der ikke sker stor forbedring i de næste to kampe.

Sådan lyder vurderingen fra Premier League-legenden Alan Shearer.

Læs også: Casemiro kan være fortid i United om få dage

Tre kampe.

Én sejr.

To nederlag.

Sådan har resultaterne hidtil været for Manchester United i indeværende Premier League-sæson, og det er ikke godt nok med De Røde Djævles ambitionsniveau i mente.

– Uniteds resultater skal forbedre sig massivt for Ten Hag, hvis han stadig skal være i klubben til jul.

– En masse vil afhænge af de næste to kampe.

– Efter nederlaget til Brighton og måden, hvorpå man tabte til Liverpool, bliver det meget, meget svært for ham, hvis der ikke er sket en massiv forbedring i den næste eller de næste to kampe, fordi larmen udefra kun bliver højere, siger Shearer i et interview med Betfair.

Shearer fortæller også, at man muligvis skal se ind i et salg af Marcus Rashford, der ikke har levet op til sine standarder i det seneste år.

Den engelske landsholdsspiller starter dog stadig inde, men svære beslutninger skal træffes under Ten Hag, mener Shearer.

– Set udefra, så skulle han have forladt Manchester United for at få gang i sin karriere igen, for han er blevet meget statisk af en eller anden årsag, og det har ikke fungeret for ham i et stykke tid nu, siger Shearer.

Ten Hag har nu noget tid til at træne sine spillere. Eller i hvert fald dem, der ikke er udtaget til deres respektive landshold.

Læs også: Viaplay med kæmpe ændring

I de kommende to kampe skal klubben møde Southampton og Crystal Palace, og udfaldet i de to kampe kan altså blive skæbnesvangre for hollænderens fremtid ifølge Shearer.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce