Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Casemiro træffer markant beslutning

Af Emil Plovgaard
05.09.2024 Kl. 07:04

Manchester Uniteds Casemiro vil blive og kæmpe for sin plads i klubben.

Det skriver avisen Daily Mail.

Læs også: Her er de nominerede til Ballon d’Or

Derfor forlyder det også, at han vil afvise ethvert tilbud, som Galatasaray kommer med, inden transfervinduet i Tyrkiet lukker i næste uge.

Galatasaray har i forvejen hentet Victor Osimhen til klubben denne sommer i et noget overraskende skifte, men Casemiro får man tilsyneladende ikke med ombord.

Casemiro kostede alene i kampens første 45 minutter to mål mod Liverpool, og i pausen blev han udskiftet, så fra anden halvlegs begyndelse spillede klubben med 20-årige Toby Collyer på banen i stedet.

Endnu et bevis på det store formdyk, brasilianeren har lidt under efter en fornem første sæson siden skiftet fra Real Madrid i sommeren 2022.

Den 32-årige United-spiller er også blevet vraget af Brasilien til de to kommende VM-kvalifikationskampe mod Ecuador og Paraguay.

Spilletiden hos Manchester United bliver formentlig begrænset som følge af tilgangen af uruguayanske Manuel Ugarte, som er hentet i Paris Saint-Germain denne sommer.

Casemiro er Uniteds bedst betalte spiller, hvor han tjener i omegnen af 3,3 millioner kroner om ugen.

Transfervinduet i Tyrkiet lukker først fredag i næste uge, men det ventes ikke, at Galatasaray har råd til at betale den fulde del af lønnen.

Læs også: PL-trio nomineret til verdens bedste unge spiller

United har været åbne for et salg af brasilianer, og tilbage i december rejste klubbens forhenværende fodbolddirektør, John Murtough, til Saudi-Arabien i håbet om at lande et skifte på hans vegne – men uden held.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce