Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Imponerende: Chelseas lønudgifter under gennemsnittet

Af Morten Bruun Jørgensen
05.09.2024 Kl. 22:16

Chelsea har fået mange hug for sin ageren de seneste år, men der er også punkter, hvor klubben har gjort det rigtig godt.

Et af de punkter er lønningerne, som Chelsea har formået at reducere ganske markant, siden Roman Abramovich solgte klubben.

Læs også: Nu har Chelsea tjent 53 millioner på ham

Ifølge ESPN har Chelsea formået at reducere lønudgifterne fra et gennemsnit på 1,8 millioner kroner om ugen pr. spiller til nu kun 531.000 kroner om ugen.

Spillerne i Chelseas nuværende trup tjener altså blot i gennemsnit omkring 531.000 kroner om ugen. Det er også lavere end gennemsnittet set over hele Premier League.

Den gennemsnitlige løn for en spiller i Premier League er ifølge mediet på 637.000 kroner om ugen.

For Chelsea har det været vigtigt at få spillere på store kontrakter ud. Derfor har blandt andre Romelu Lukaku, Kalidou Koulibaly og Christian Pulisic blandt andre forladt klubben de seneste to år.

Nu er det i stedet spillere på en lavere basisløn, der er en del af truppen. De spillere har samtidig skrevet en række bonusser ind i kontrakten, der kan få lønnen til at stige.

Lige nu er Reece James, Ben Chilwell og Wesley Fofana de bedst lønnede spillere i Chelsea-truppen. De tjener alle mindst 1,8 millioner kroner om ugen.

Til gengæld tjener Noni Madueke kun omkring 443.000 kroner om ugen ifølge Spotrac. Både Malo Gusto og Romeo Lavia tjener endnu mindre.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce