Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Krig på ord: Bergwijn svarer Koeman igen

Af Christian Frese
06.09.2024 Kl. 10:23

Steven Bergwijn har svaret den hollandske landstræner, Ronald Koeman, igen ovenpå sidstnævntes udtalelser om kantspillerens skifte til Saudi Arabien.

– Steven Bergwijn tager til Saudi Arabien som 26-årig. Det er klart, at det intet har at gøre med sportslige ambitioner. Hans kapitel med det hollandske landshold er lukket, sagde Koeman tidligere på ugen på et pressemøde, og det er spilleren ingenlunde tilfreds med.

– Jeg ønsker ikke engang at spille for denne træner mere. Jeg vil ikke spille for nogen, som portrætterer mig, som han har gjort det i medierne. Han kunne have ringet til mig, hørt min side af historien. Hvordan kan han sige sådanne ting uden at tale med mig? udtaler Bergwijn til De Telegraaf.

Det er ikke bare blevet ved ordene fra Koemans side. Landstræneren har reelt smidt Bergwijn af landsholdet som konsekvens af skiftet til Al-Ittihad, som den 26-årige ikke fortalte landstræneren, før det blev offentliggjort.

Bergwijn spillede senest i Ajax, hvor han samlede 29 scoringer og 12 oplæg i 80 kampe ind. Mellem 2019 og 2022 spillede han i Tottenham. Han har i alt 64 landskampe, herunder 35 for A-landsholdet. Bergwijn fik spilletid i to af Hollands seks EM-kampe.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce