Af Mikkel Wittorff Hollmann
07.09.2024 Kl. 12:21

Det danske U21-landshold tabte fredag aften med 4-2 til Island.

Dermed er der igen stor spænding i Danmarks kvalifikationspulje til U21-EM.

Danmark startede med to Premier League-spillere på banen. Både Chelseas Filip Jörgensen og Newcastles William Osula var således at finde på grønsværen fra kampens start.

Og det startede da også godt for Steffen Højers mandskab, der kom foran efter 16 minutters spil ved førnævnte William Osula.

Men så scorede Island to gange på tolv minutter, inden Mathias Kvistgaarden igen bragte balance i regnskabet og sendte Danmark på 2-2.

Men efter en udvisning til AaB’s Sebastian Otoa satte Island trumf på, scorede to mål og satte Danmark til vægs.

Kampens slutresultat blev 4-2.

Dermed er der fornyet spænding i toppen af Danmarks pulje, hvor Island med gårsdagens sejr haler ind på Danmark.

Island har nu 9 point, mens Danmark og Wales topper puljen med 11 point. Værd at bemærke er det dog, at Island har spillet én kamp færre end både Danmark og Wales.

Tre af Islands fire mål blev i øvrigt sat ind af Sønderjyskes Kristall Mani Ingason.