Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Morten Bruun peger på mulig dansk landstræner

Af Morten Bruun Jørgensen
08.09.2024 Kl. 13:53

Hvem skal være permanent dansk landstræner?

Det er et spørgsmål, der har rejst sig siden Kasper Hjulmand tog afsked med landsholdet efter EM-slutrunden.

I første omgang blev Morten Wieghorst udpeget som landstræner resten af året, men han er lige nu sygemeldt med stress.

Læs også: Forventede startopstillinger: Danmark – Serbien

I stedet har Lars Knudsen taget over for den midlertidige landstræner, og han åbnede torsdag aften med en sejr i Parken mod Schweiz.

Senere i dag venter endnu en stor opgave for Lars Knudsen og det danske landshold, når Serbien kommer forbi Danmarks nationalarena til et nyt opgør i Nations League.

For Lars Knudsen er det også en mulighed for at sætte sig selv i spil til posten som permanent dansk landstræner. Det mener TV 2-ekspert Morten Bruun i hvert fald.

– Men en sejr i aftenens kamp mod Serbien indtager Danmark i den grad pole position i sin Nations League-pulje. Og det samme gør Lars Knudsen vel i spillet om at blive Danmarks næste landstræner. Hvis han ellers ønsker det, skriver TV 2-eksperten på det sociale medie X

47-årige Lars Knudsen har tidligere været U18-, U19- og U20-landstræner for Danmark, men derudover har han ellers kun været assistent, scout og teknisk træner.

I øjeblikket er Lars Knudsen tilknyttet den tyske Bundesliga-klub Augsburg, mens han også tidligere har været tilknyttet Leicester.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce