Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert ikke i tvivl: ‘Så er Ten Hag væk til jul’

Af Emil Plovgaard
09.09.2024 Kl. 12:24

Efter en imponerende debutsæson for Manchester United, var der store forventninger til Erik ten Hag, da De Røde Djævle i sensommeren 2023 sparkede Premier League-sæsonen i gang.

Tingene udspillede sig dog i den modsatte – og forkerte – retning for Manchester United i den forgangne sæson, hvor klubben sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League.

Læs også: Zidane afviser Premier League-job

Mod slutningen af sæsonen var der heftig spekulation om, hvorvidt Ten Hag ville modtage en fyreseddel.

De oplagte kandidater glimrede dog ved deres fravær, og triumfen i FA Cuppen gav formentlig nyt liv til Ten Hags projekt i klubben.

På trods af adskillige store signings denne sommer, har Ten Hags mandskab startet sæsonen elendigt. Efter sæsonåbneren mod Fulham, der bød på en 1-0-sejr, er det blevet til to nederlag i træk til henholdsvis Brighton og Liverpool, og i landsholdspausen tabte Ten Hag minsandten sin tredje kamp i træk.

3-0-nederlaget hjemme til Liverpool har i særdeleshed fået alarmklokkerne til at bimle og bamle, og mange af klubbens forhenværende spillere sætter spørgsmålstegn ved, hvad Ten Hag egentlig ønsker at opnå gennem sin spillestil.

Den tidligere Arsenal-angriber Alan Smith er overbevist om, at Ten Hag ikke har et job ved julehøjtiden, såfremt præstationerne og resultaterne fortsætter på samme vis.

– Hvis Manchester Uniteds præstationer fortsætter på denne måde, tror jeg ikke, Erik ten Hag har et job til jul.

– Fra, hvad jeg har set af Manchester United hidtil, er der for mange tegn på, at det ikke ændrer sig.

– Manuel Ugarte kommer til klubben, og det kunne man forestille sig ville være en bonus, men jeg er ikke sikker.

– Alt føles ret volatilt i klubben. Det er aldrig, når en manager kæmper imod journalisternes spørgsmål til pressemøderne, og han bliver ved med at fremhæve sine to pokalsejre i de seneste to år.

– En masse klubber ville gerne have vundet disse titler, men man bliver bedømt på sin placering i ligaen, og der er ikke noget, der tyder på, at Manchester United kommer til at blive meget bedre, end de var i den forgangne sæson.

– Alt hænger på en knivsæg efter tre kampe, hvilket er en skør situation. Manchester United talte med en række managere, før man besluttede sig for at aktivere Ten Hags klausul.

– Jeg mener, det er bemærkelsesværdigt, at de ikke giver ham tre år mere. De gav ham bare endnu et år, og det fortæller noget om, hvad de tænker.

Læs også: Landsholdspause til trods: Ten Hag tabte igen

– Jeg mener, der vil være nogle bevægelser hos United før jul, med mindre han hurtigt kan få tingene vendt, siger Smith til casinoapps.com ifølge Football365.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce