Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Grønt lys: Liverpool udpeger Salah-afløser

Af Emil Plovgaard
11.09.2024 Kl. 12:28

Mohamed Salah har mindre end et år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, og det giver anledning til bekymring.

Klubben har dog allerede udtænkt en plan for, hvordan den egyptiske offensivstjerne vil kunne erstattes.

Læs også: Elliott har brækket foden

Liverpool havde en rolig sommer på transfervinduet, men fremover vil sommerens transfervinduer sandsynligvis ikke være lige så rolige for The Reds.

Det skriver lokalavisen Liverpool Echo.

Arne Slots mandskab hentede både Federico Chiesa og Giorgi Mamardashvili til klubben i sommerens løb. Sidstnævnte tilbringer dog denne sæson på udlån hos den klub, han kom fra, nemlig Valencia.

Dermed blev Chiesa sommerens eneste reelle tilgang, men Liverpool har på ny muligheden for at forstærke sig, når januars transfervindue åbner.

Midtbanen kan være et område, der kan blive forstærket, melder førnævnte lokalavis. Det er en offentlig hemmelighed, at Martin Zubimendi fra Real Sociedad var et yndet transfermål. Spanieren valgte dog at blive hos sin barndomsklub fra San Sebastian.

Adskillige andre spillere blev også kædet sammen med et skifte til Liverpool denne sommer. Crystal Palaces Eberechi Eze var en spiller, der af og til blev rygtet til Anfield.

Eze har angiveligt en frikøbsklausul, der lyder på £68 millioner, svarende til 601 millioner kroner, i sin kontrakt med The Eagles.

Dermed har Liverpool grønt lys til at gå videre med en aftale, da der ikke venter benhårde forhandlinger med Crystal Palace.

Rygtet om Eze kommer især på baggrund af, at der er tvivl om, hvorvidt Mohamed Salah også er at finde i klubben, når den næste sæson skydes i gang.

Læs også: Stort medie: Mbappé sagde ja til Liverpool

I et interview med Sky Sports pustede egypteren til ilden, ved at antyde, at han formentlig havde spillet sin sidste kamp på Old Trafford, og at han var i gang med sit sidste år hos Liverpool.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce