Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Trio gik ud: Ten Hag giver opdatering på problemer

Af Christian Frese
15.09.2024 Kl. 10:18

Hverken Matthijs de Ligt, Lisandro Martinez eller Noussair Mazraoui virkede helt okay, da de blev taget ud i Manchester Uniteds sejr over Southampton.

Nu har Erik Ten Hag givet en opdatering på de tre spillere efter lørdagens kamp. Først og fremmest nedtonede hollænderen problemerne for De Ligt, som tilsyneladende gik ud med krampe.

– Det ser sådan ud, ja. I øjeblikket er han ikke fit. Han er ikke 100 procent oppe i omdrejninger. Han skal bruge kampene for at nå dertil. Vi ser glimt nu, og når han er der, vil han være meget bedre. Vi er glade for ham og særligt i dag (lørdag, red.) med hans spil, siger Ten Hag ifølge flere medier.

På pressemødet efter kampen måtte cheftræneren dog indrømme, at han endnu ikke kender status på Martinez og Mazraoui.

– Vi havde landskampe tidligt i sæsonen. Nogle havde en kort pre-season. Nogle kom fra internationale fly, og når du har kick off 12.30, kan du kæmpe med det. Forhåbentlig er det ikke noget alvorligt, og vi må undersøge det i dag og i morgen.

Mazraoui virkede til at have et problem med højre lyske eller baglår og måtte støttes ned i spillertunnelen efter kampen.

Ten Hag brugte også pressemødet på at slå fast, at blandt andre Rasmus Højlund ikke er i spil til tirsdagens EFL Cup-kamp mod Barnsley.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce