Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Salahs afløser? Arne Slot vil hente tidl. City-stjerne

Af Emil Plovgaard
16.09.2024 Kl. 15:05

Liverpools nye cheftræner, Arne Slot, presser på i forhold til, at klubben skal hente Leroy Sané.

Hollænderen anser den tidligere Manchester City-stjerne som den oplagte afløser, skulle Mohamed Salah forlade klubben.

Læs også: Stjernetrio på vej væk: Liverpool udser sig Van Dijk-afløser

Salah vil skrive sig ind i historiebøgerne som en af de bedste sginings for The Reds nogensinde. The Reds gav 327 millioner kroner for ham, da han skiftede fra AS Roma i sommeren 2017.

Han ligger på en femteplads over de mest scorende spillere nogensinde, hvor kun Billy Liddell, Gordon Hodgson, Roger Hunt og Ian Rush overgår ham.

Hans nuværende aftale udløber dog i slutningen af denne sæson, og derfor skal klubben træffe en stor beslutning angående den 32-årige Salah, der er klubbens bedst betalte spillere med en ugentlig løn på 3,1 million kroner.

Sky Sports-ekspert og tidligere Liverpool-stjerne Jamie Carragher er overbevist om, at egypteren også er at finde på Anfield i den kommende sæson.

Ikke desto mindre skriver mediet CaughtOffside nu, at Liverpool ønsker at beskytte sig selv i tilfælde af, at Salah skulle forlade klubben.

Sané har også udløb på Allianz Arena næste sommer, og derfor ser klubben to muligheder for at hente den tyske offensivstjerne i det kommende transfervindue.

Enten ved at hente ham på en fri transfer, hvor han så vil indgå en forhåndsaftale om at tilslutte sig Slots mandskab efter sæsonen eller ved at hente ham for et mindre beløb, hvor han så kan skifte med det samme.

28-årige Sané har været i storslået form for Die Roten med sine 48 mål og 50 oplæg i 175 kampe, og han er en af de få kantspillere, hvis tal er nogenlunde sammenlignelige med Salahs.

Ifølge den britiske fodboldekspert Tony Cascarino bør Liverpool dog kigge mod Premier League, før man orienterer sig mod udlandet.

Helt konkret ønsker han, at Liverpool henter Bryan Mbeumo fra Brentford.

– Jeg kan huske, at jeg fortalte dig, at hvis Salah forlader kluben, så vil Mbeumo være dén spiller, jeg jagtede.

Læs også: Forest-fans revser Arne Slot: Pinlig, arrogant og dårlig taber

– Han har så meget over sig. Han kan score mål, han har udholdenhed, han er en komplet trussel hver gang, han spiller, siger Cascarino til talkSPORT.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce