Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Særlig detalje frustrerer Premier League-klubber i City-sag

Af Emil Plovgaard
16.09.2024 Kl. 21:52

Mandag begyndte høringen af Manchester City i forhold til de mange sigtelser, klubben har tilranet sig fra Premier League.

Oprindeligt har det været nævnt vidt og bredt i den engelske presse, at klubben er sigtet for 115 sigtelser, men det reelle tal er faktisk noget højere.

Læs også: Thomas Frank med skidt nyt om stjerne

Høringen er hemmelig og finder sted privat foran en kommission, der består af tre unavngivne personer.

Avisen The Telegraph skriver, at klubberne i Premier League beklager sig over den manglende åbenhed i forhold til informationerne i sagen.

City har hidtil benægtet alle anklager mod klubben, og høringen kommer sandsynligvis til at vare 10 uger, mens en afgørelse nok ikke finder sted før næste forår.

Tidligere har lokationen for selve høringen også været holdt hemmelig, men engelsk presse har sidenhen kunnet røbe, at den finder sted i Englands hovedstad, London.

Det er ikke kun tilhængere af engelsk fodbold, der er ladt i stikken, når det kommer til de manglende oplysninger. Det samme gælder for klubberne.

Det er heller ikke sikkert, at en transskription fra høringen vil blive offentliggjort, hvorfor det meste – ud over afgørelsen – nok ikke kommer ud til offentligheden.

Læs også: Jamal Musiala afviser tilbud

En pointstraf på 100 point kan komme i spil, men flere klubber i Premier League ønsker en endnu mere ekstrem straf.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce