Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Alisson revser UEFA efter nyt CL-format

Af Christian Frese
17.09.2024 Kl. 07:22

Med det nye ligaformat i Champions League skal spillerne ud i yderligere to kampe over de kommende fire måneder.

Og med både Premier League og to nationale pokalturneringer oveni var der nok at se til i forvejen ifølge Liverpools keeper Alisson Becker, der føler sig overhørt af UEFA.

– Det er altid en god ide at tilføje nogle kampe til kalenderen, som ikke er travl. Jeg er bare lidt ironisk! siger keeperen på et pressemøde før tirsdagens åbningskamp i Milano mod AC Milan ifølge flere medier.

The Athletic beskrev i sidste sæson en undersøgelse fra den globale spillerunion FIFPro, som viste, at der blev stillet “overdrevne eller høje arbejdskrav” til mere end halvdelen af de 1.500 undersøgte spillere, og Alisson er ikke alene om kritikken af de for mange kampe.

– Alle de folk, som er ansvarlige for at sammensætte kalenderen, skal sætte sig ned sammen og lytte til alle parter, inklusive spillerne. Du kan ikke bare tilføje turneringer og tilføje kampe. Hvis du er træt, kan du ikke konkurrere på et højt niveau. Vi skal finde en løsning på det.

– For fansene er det fantastisk. Flere kampe og store hold mod hinanden. Men ingen spørger spillerne, hvad de tænker. Så måske vores mening ikke betyder noget. Alle ved, hvad vi tænker om at have flere kampe.

Skulle Liverpool gå langt i cup-turneringerne, kan de nå omkring 70 kampe på en sæson.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce