Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid jagter fire Premier League-stjerner

Af Emil Plovgaard
17.09.2024 Kl. 12:03

Real Madrid er ved at gøre klar til en ny æra for Galacticos.

De forsvarende europæiske og spanske mestre ser ud til at kunne kæmpe med om de store titler i de næste mange år, efter at man har tilføjet Kylian Mbappé og Endrick til en i forvejen stjernespækket trup denne sommer.

Læs også: Ekspert udpeger mulig ny Liverpool-stopper

Selvom man allerede råder over spillere som Jude Bellingham, Vinicius Junior og Rodrygo, hviler klubben absolut ikke på laurbærrene.

Ifølge den engelske avis The Independent har de spanske giganter nu sat alt ind på at hente fire Premier League-stjerner.

Således hævdes det, at Real Madrid ønsker at hente Rodri i Manchester City, Trent Alexander-Arnold i Liverpool og enten Arsenals William Saliba eller Tottenhams Cristian Romero.

Den ambitiøse plan om at hente etablerede stjerner i Premier League kommer efter et halvt årti, som man har brugt for at sikre økonomien, hvor der er blevet hentet yngre spillere ind med et øje for fremtiden.

Strategien blev sat i verden, da det i stigende grad blev sværere for spanske klubber at hamle op med økonomien i det engelske.

Det har dog ikke forhindret Real Madrids evne til at vinde store trofæer. Den spanske hovedstadsklub har vundet fem ud af de seneste ni Champions League-trofæer.

Rodri er angiveligt klubbens primære transfermål, idet han nu er både en nøglespiller for Manchester City og Real Madrid.

Læs også: Storklubber kigger med: Bomber vil til Premier League

På Santiago Bernabeu er der en tro på, at Rodri kan vende tilbage til Spanien, hvor udfaldet i henhold til de 130 sigtelser kan vise sig afgørende for hans fremtidsbeslutning.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce