Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal jagter Bayern-stjerne: Kæmpe transfer på vej?

Af Emil Plovgaard
17.09.2024 Kl. 15:45

Arsenal bød velkommen til fire nye ansigter denne sommer.

Riccardo Calafiori og Mikel Merino skrev begge under på permanente aftaler, mens Raheem Sterling og Neto er at finde i klubben på en midlertidig basis, da de er blevet lejet.

Læs også: Nico Williams sagde ‘ja’ til gigantklub

Klubbens sportsdirektør, Edu Gaspar, ville gerne forbedre klubbens bredde, og det er man lykkedes med.

Skader til Calafiori og Merino har dog gjort, at de må vente lidt på at gøre deres indflydelse gældende.

Arsenal lod også en række marginalspillere forlade klubben denne sommer, og derfor er nettoforbruget ikke særlig stort.

Det kan bane vejen for flere store signings næste sommer, og ifølge mediet TBR Football har klubben nu kastet sig ind i jagten om Bayern Münchens Jamal Musiala.

21-årige Musiala er på trods af sin alder en af verdens bedste spillere allerede nu, og Bayern München ønsker naturligvis, at den unge offensivstjerne skal være en bærende del af klubbens fremtid.

Bayern München ønsker at hente Florian Wirtz til at spille ved siden af Musiala. Duoen har allerede gjort det godt på det tyske A-landshold.

Men for, at en duo kan skabes, kræver det, at begge to spiller i klubben. Og her er der tvivl om, hvorvidt Musiala vil binde sin fremtid til klubben, da forhandlingerne om en ny kontrakt er gået i stå.

Samtidig er Bayern München bevidst om, at flere klubber lurer, hvor også Manchester City og Liverpool længe har skelet til Musiala.

Læs også: Spillerstrejke er tæt på, siger City-stjerne

Den tidligere ungdomsspiller fra Chelsea kan spille på Arsenals venstre kant, som 10’er eller som 8’er på den venstre side.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce