Gigantisk brøler i storsejr

Af Morten Bruun Jørgensen
17.09.2024 Kl. 20:44

Det var en fejl af de helt store, der blev lavet, da Aston Villa var tilbage i Champions League efter 41 år.

Fejren stod Young Boys-spilleren Mohamed Camara for efter 38 minutter spil. En håbløs tilbagelægning til målmanden blev opsnappet af Ollie Watkins, som herefter blev savet over af hjemmeholdets målmand.

Bolden havnede hos Jacob Ramsey, som efterfølgende kunne score i tomt mål. Derfor slap Young Boys’ målmand David von Ballmoos for nogen straf.

Til gengæld betød den scoring, at Aston Villa bragte sig foran 2-0. Ni minutter forinden havde Youri Tielemans således scoret efter et hjørnespark, hvor det schweiziske mandskab snorksov i opdækningen.

Inden pausen nåede Birmingham-klubben faktisk at score til 3-0, men noget tvivlsomt endte Ollie Watkins’ scoring med at blive annuleret for arm på bolden. Den var svær at få øje på.

Aston Villa fortsatte kursen mod sejren efter pausen, hvor indskiftede Jhon Durán fik scoret på en forrygende flad afslutning fra kanten af feltet. Endnu engang blev målet dog annulleret efter et VAR-tjek. Igen var der arm på bolden i opspillet. Denne gang var hændelsen dog ganske tydelig.

Kort efter fik en storspillende Amadou Onana dog scoret et mål, som fik lov til at tælle. Belgieren hamrede til bolden fra stor distance, og bolden strøg ind helt ude ved den ene stolpe.

Aston Villa endte med at vinde 3-0 og sikrede sig en perfekt start på Champions League-ligafasen.