Liverpool storspiller og overvinder chokstart

Af Morten Bruun Jørgensen
17.09.2024 Kl. 23:00

Det startede frygteligt, men det endte fantastisk for Liverpool i Milano tirsdag aften.

The Reds vandt således sæsonens første Champions League-kamp mod AC Milan efter en forrygende præstation.

Liverpool kom ellers rigtig skidt fra start, da Christian Pulisic scorede efter blot tre minutters spil. Den efterfølgende periode var hjemmeholdet ovenpå.

Derefter satte Liverpool sig fuldstændig på kampen. Ibrahima Konaté og Virgil van Dijk scorede også begge før pausen efter dødbolde.

Derudover ramte Mohamed Salah også træværket to gange, mens Merseyside-klubben også havde flere andre store muligheder.

AC Milan bød sig bedre til efter pausen, men Dominik Szoboszlai slog til og gjorde det til 3-1 efter et fornemt oplæg af Cody Gapo. Flot kontraangreb af Liverpool.

I overtiden gav Arne Slot debut til Federico Chiesa, der ikke rigtig nåede at bidrage til Liverpools sejr på udebane i Italien.