Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bekræfter: Han skifter til Manchester City til januar

Af Emil Plovgaard
18.09.2024 Kl. 21:25

Manchester City sluttede sommerens transfervindue som den klub, der med længder havde sikret sig den største fortjeneste i Premier League.

En række spillersalg betød, at klubben kunne indkassere 1,3 milliarder kroner.

Læs også: Eksperter ikke i tvivl: De vinder Champions League

De 292 millioner kroner for kantspilleren Savinho samt Ilkay Gündogan, der vendte tilbage til klubben på en fri transfer, var de eneste to signings, klubben foretog sig.

De manglende aktiviteter på transfermarkedet kom ikke som den store overraskelse, da Manchester City står godt rustet til denne sæson, hvor man har vundet de første fire kampe ud af fire mulige i Premier League.

City har scoret 11 mål i de første fire kampe, og til januar byder man velkommen til endnu en offensiv spiller.

I januar i år gennemførte klubben signingen af Claudio Echeverri fra River Plate, og meningen var, at den argentinske spiller skulle blive i hjemlandet i den resterende del af kalenderåret.

I de seneste måneder har River Plate dog forsøgt at forlænge Echeverris ophold i klubben, men det er en mission, der tilsyneladende er slået fejl, skriver mediet TNT Sports.

Mediet citerer den argentinske storklubs generalsekretær, Stéfano di Carlo, for at sige, at City ikke vil høre tale om, at Eccheveri bliver i længere tid hos River Plate.

City hentede Echeverri for 111 millioner kroner, og playmakeren har fået en kontrakt, der gælder til 2028.

Læs også: Derfor bærer Manchester City sørgebind

Den unge offensivspiller fik sin debut for River Plate i juni 2023 af klubbens daværende manager Martin Demichelis, der selv tilbragte tre sæsoner hos Manchester City i perioden fra 2013 til 2016.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce