Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skadeschok: City-stjerne tvunget ud inden Arsenal-brag

Af Emil Plovgaard
18.09.2024 Kl. 22:14

Manchester City-manager Pep Guardiola var tvunget til at udskifte Kevin de Bruyne i pausen i onsdagens Champions League-kamp mod Inter.

Belgieren pådrog sig øjensynligt et slag mod slutningen af første halvleg, og han vendte altså ikke ud til anden halvleg.

Læs også: Han skifter til Manchester City til januar

De Bruyne kunne klare sig frem til første halvlegs afslutning, men med et kæmpe brag i vente – mod Arsenal i weekenden – turde Pep Guardiola ikke løbe nogen risiko med belgieren, som derfor blev udskiftet.

Det vil være et stort slag for City, hvis klubben skal miste sin kreative gnist til, hvad der kan blive et meget betydningsfuldt opgør i forhold til, hvor titlen havner.

33-årige De Bruyne gik glip af fire måneder af den seneste sæson som følge af en baglårsskade, og Guardiola håber, at belgieren er til rådighed noget mere i indeværende sæson.

Belgierens helbred er dog sandsynligvis presset til det yderste efter sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Derudover har kampprogrammet været hektisk pakket med et hav af kampe i Premier League, Carabao Cuppen og europæiske kampe.

Læs også: Eksperter ikke i tvivl: De vinder Champions League

Selvom han nok ikke er skadefro, må Arsenal-manager Mikel Arteta se noget mere optimistisk på nyheden, da han selv må undvære Martin Ødegaard til opgøret.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce