Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

597 millioner: Liverpool var klar til at hente hollandsk stjerne

Af Emil Plovgaard
18.09.2024 Kl. 22:29

Liverpool havde muligvis et forholdsvist stille transfervindue denne sommer.

Klubben er dog nok allerede i gang med at planlægge de næste skridt for fremtiden.

Læs også: Eksperter ikke i tvivl: De vinder Champions League

Truppen har brug for forbedringer på visse områder, og Michael Edwards, FSG’s sportsdirektør, er sandsynligvis på sagen.

En spiller, som klubben kan hente sommer er vidunderdrengen fra Paris Saint-Germain, Xavi Simons.

Simons, der er et produkt af La Masias ungdomsakademi, har været utrolig for PSV Eindhoven og RB Leipzig i de seneste sæsoner.

Til trods for de imponerende præstationer i både Holland og Tyskland, lader det ikke til, at han har nogen fremtid hos PSG.

Den franske storklub vil sandsynligvis pønse på at få skibet ham af sted næste sommer.

Det er i hvert fald, hvad BILD-journalist Yvonne Gabriel tænker.

– PSG vil gerne sælge ham næste år, men Xavi ser sig selv hos en endnu større klub. Hans prisskilt, der allerede er blevet afsløret, menes at være mere end 597 millioner kroner, og det er utopisk for en klub som Leipzig. Med summer som disse kommer Premier League naturligvis i spil, og det er også Xavis drømmedestination, og det var derfor, siger de, at han for et år siden anskaffede sig en ny agent, englænderen Darren Dyne.

– Det er rimeligt at sige, at hele ligaen længe har haft Xavi på sin radar. Liverpool var ekstremt opsat på at hente ham denne sommer, og der er en god forbindelse med Arne Slot, siger hun i podcasten FC Bayern Insider.

Læs også: Liverpool lurer på duo i Champions League-kamp

597 millioner kroner er noget af et beløb, uanset hvilken klub, der skal betale det, men den 21-årige hollænder har en lys fremtid foran sig.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce