Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Matchvinder nægtede at juble: Se hvad folk har gjort ved ham

Af Christian Frese
19.09.2024 Kl. 14:04

Brennan Johnson lignede ikke ligefrem en mand, der elskede fansene, selvom de onsdag aften havde god grund til at elske ham.

For efter at have sikret Tottenham sejren over Coventry i Carabao Cuppens tredje runde havde matchvinderen et nærmest forstenet ansigtsudtryk, da han gik ned foran fansene og hurtigt vendte sig væk.

Og det er ikke gået ubemærket hen hos Spurs´ fans.

– Dette var vores MATCHVINDER Brennan Johnson. Se, hvad folk har gjort ved ham. Han ønskede ikke engang at juble, efter alt det crap som han har modtaget fra vores fans, lyder en af utallige kommentarer på X, hvor fansene af London-klubben bliver kritiseret og Johnson støttet.

Kritikken har rod i de mange kommentarer, som Johnson selv har modtaget på de sociale medier i de seneste uger. Kommentarer, der har haglet ham ned i en sådan grad, at waliseren efter nederlaget til Arsenal valgte at slette sin Instagram-profil.

Hetzen mod Johnson fik hans manager, Ange Postecoglou, til at kommentere sagen.

– Jeg hader, at alt dette er blevet normaliseret.

– Vi taler om en ung spiller, som formentlig mangler en smule selvtillid i øjeblikket. Men han kommer ind hver dag og giver den en på sinkadusen.

– Det er ikke, som om, han render udenbys og bare er ligeglad. Så hvad er den forbrydelse, han har begået? At han ikke præsterer, som folk forventer, at han skal præstere, spørger Postecoglou ifølge London Evening Standard.

Den 23-årige blev skiftet ind for en skadet Wilson Odobert efter 18 minutter. Spurs kom overraskende bagud med 0-1, inden de med to kasser i slutminutterne alligevel sikrede sig billetten til fjerde runde.

Det var Johnsons første mål i sæsonen. Det faldt i kamp nummer syv.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce