Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvittigt rygte: Får 44 millioner for at blive fyret

Af Morten Bruun Jørgensen
20.09.2024 Kl. 08:36

En såkaldt fyringsklausul kan udløse 44 millioner kroner. 

Det er rygter, som har floreret i den engelske presse på det seneste, og nu er det blevet forholdt til personen, der angiveligt kan profitere af at blive fyret. 

Læs også: Kæmpetalent har bekymrende store problemer

For Sean Dyche er inde i sit sidste kontraktår som manager for Everton, hvor han lige nu er under stort pres efter en elendig sæsonstart med lutter nederlag. 

Han afviser dog kategorisk rygter om en fyringsklausul, og han kalder det vanvittigt at påstå, at han har et incitament til at blive fyret. 

– Jeg vil gerne rette på den historie, der ser ud til at florere angående min kontrakt. Det er nonsens. Min kontrakt bliver kortere dag for dag. Så er der ikke mere til den sag, siger Dyche ifølge The Telegraph

– I kan lige så godt komme af med den historie. Jeg synes ikke, det er rigtigt, når verden finder på historier, og det så stikker af. 

Everton har tabt sæsonens første fire Premier League-kampe. Derudover røg klubben også ud af Carabao Cuppen tidligere på ugen. 

Lige nu ligger Everton sidst i ligatabellen med en målscore på 4-13. 

Selvom det ikke er et klassisk derby, byder weekenden på en historisk duel mellem to nære rivaler. Læs vores eksklusive optakt af forfatter Michael Kjærbøl her.

Seneste nyt

Annonce
Annonce