Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FIFA indkalder til krisemøde

Af Morten Bruun Jørgensen
20.09.2024 Kl. 09:20

Der lader ikke til at være en udbredt begejstring for det nye format i VM for klubhold, og det vil FIFA-præsident Gianni Infantino nu gøre noget ved. 

Ifølge The Athletic har han således indkaldt til et hastemøde med ledende personer hos store tv-selskaber i dag. 

Læs også: Alexander-Arnold vil købe historisk klub

Her vil Gianni Infantino forsøge at få overbevist dem om at købe rettighederne til turneringen, som skal spilles over en måned til sommer. 

Indtil videre er der ikke solgt en eneste rettighedsaftale til VM for klubhold, hvor 32 klubber fra hele verden skal deltage. 

Det er en stor satsning fra FIFA, som indtil videre har mødt heftig kritik fra en række prominente spillere. De er ikke glade for udsigten til at skulle spille flere kampe. 

VM for klubhold vil finde sted i USA fra den 15. juni til den 13. juli næste år, men ellers informationerne om turneringen meget sparsomme. 

Det er således ikke annonceret, hvilke stadioner der skal huse kampene, og der er heller ikke offentliggjort nogen sponsorer. 

Til gengæld er klubberne blevet lovet en kæmpe præmiesum for at deltage, men ifølge The Athletic er det lige nu uklart, hvordan FIFA vil finansiere det. 

Både Chelsea og Manchester City vil deltage i turneringen sammen med andre storklubber som Real Madrid, Bayern München og Paris Saint-Germain.

Selvom det ikke er et klassisk derby, byder weekenden på en historisk duel mellem to nære rivaler. Læs vores eksklusive optakt af forfatter Michael Kjærbøl her.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce