Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United flirter med Ten Hag-afløser

Af Emil Plovgaard
20.09.2024 Kl. 15:30

Erik ten Hag har fået en vanskelig begyndelse på denne Premier League-sæson.

Flere sejre i træk har dog lettet noget af presset på hollænderen, men han er nødt til at vise forbedring, såfremt han vil føle sig sikker i jobbet.

Læs også: Tre Premier League-giganter jagter Xavi Simons

Nederlag til Brighton og Liverpool satte Ten Hag under pres, men efterfølgende har klubben vundet mod både Southampton og Barnsley i henholdsvis Premier League og Carabao Cuppen.

Ten Hag har fået stor opbakning fra klubbens bestyrelse med flere markante signings i sommerens løb samt flere tilføjelser til trænerstaben.

Han har dog ikke råd til at hvile på laurbærrene, for ifølge Calciomercato har United nu forhørt sig hos Max Allegri, den tidligere Juventus-manager.

På trods af, at han blev fyret hos klubben fra Torino i maj i år, råder Allegri over et strålende CV.

Den 57-årige italiener kan fremvise seks ligatitler og seks hjemlige pokalturneringer, og han er efter sigende en træner, som man synes godt om på ledelsesgangene på Old Trafford.

Allegri siges at drømme om at træne en Premier League-klub en skønne dag. I sin to årti lange trænerkarriere har han kun været træner i italiensk fodbold.

Inden denne sæson forhørte United sig hos en række trænere, og det blev på et tidspunkt bekræftet, at klubben havde været i forhandlinger med den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel.

Læs også: 11 år efter United-exit: Sir Alex Ferguson med interessant afsløring

På baggrund af de seneste kampe, lader det ikke til, at der som sådan er noget pres på Ten Hag, og han vil inden længe også kunne byde velkommen til flere af de spillere, der har været skadet, herunder danske Rasmus Højlund.

Selvom det ikke er et klassisk derby, byder weekenden på en historisk duel mellem to nære rivaler. Læs vores eksklusive optakt af forfatter Michael Kjærbøl her.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce