Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Big Six-klub bekræfter: Var ude efter Ivan Toney

Af Emil Plovgaard
20.09.2024 Kl. 17:03

Ange Postecoglou bekræfter nu, at Tottenham var ude efter den tidligere Brentford-stjerne Ivan Toney i løbet af sommerens transfervindue.

Dominic Solanke, der blev hentet til klubben, var dog det primære transfermål hele sommeren, slår Postecoglou samtidig fast.

Læs også: Nu bliver det endnu dyrere at se Premier League

Tottenham brugte hele 578 millioner kroner på Solanke, hvilket var lig med klubrekord, og selvom den 26-årige angriber netop havde afsluttet en god sæson hos Bournemouth, vakte prisen opsigt flere steder.

I Premier League var der ingen købere til Ivan Toney til den pris, som Brentford krævede, og han røg i stedet en tur til Saudi-Arabien.

Postecoglou indrømmer, at Ivan Toney var på Tottenhams ønskeliste.

– Vi kiggede på ham, men i virkeligheden var Dom ham, som vi ville have.

– Det tog hele sommeren at få ham ind, men han var den spiller, der passer bedst til vores spillestil, siger Postecoglou fredag ifølge Football London.

Tottenham skal møde netop Brentford i weekendens kamp, og her håber Postecoglou, at klubben kan hente alle tre point, efter at man er kommet skidt fra land i denne Premier League-sæson.

Selv ønsker Postecoglou dog at blive i det nordlige London for stedse, slår han fast.

Fredag blev Postecoglou spurgt ind til, hvad han tænker om, at han er den første Tottenham-manager til at vare en hel sæson i et halvt årti.

– Ja, de havde en kage til mig. Jeg ved, at jeg ikke vil være her for evigt, men jeg arbejder, som om, jeg gerne vil.

Læs også: Nederlag kan få konsekvenser for Postecoglou

– Alle de beslutninger, jeg træffer, sker ud fra den tankegang. Hvis man bliver fanget i diverse tidslinje-scenarier, så kan man præstere godt på kort sigt, men på længere sigt får man ikke, hvad man ønsker sig, lyder det videre ifølge Football London.

Selvom det ikke er et klassisk derby, byder weekenden på en historisk duel mellem to nære rivaler. Læs vores eksklusive optakt af forfatter Michael Kjærbøl her.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce