Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FIFA tæt på stort gennembrud

Af Morten Bruun Jørgensen
21.09.2024 Kl. 13:52

Udfordringerne inden det kommende VM for klubhold næste sommer har været store. Nu ser det dog ud til, at FIFA kan være på vej til at offentliggøre et stort gennembrud. 

Det er The Guardian, som kan fortælle, at FIFA er tæt på at kunne annoncere de otte stadioner, der skal huse kampene i den nye turnering. 

Læs også: Oddset styrtdykker: Han bliver landstræner

Ifølge mediet bliver det stadioner i Seattle, Atlanta, Pasadena, Orlando, Miami, Philadelphia og to i New Jersey, som skal lægge græs til VM for klubhold på amerikansk grund. 

Det er første skridt på vejen for FIFA i forhold til at lykkes med det store arrangement, som det nye format ligger op til. 

Der vil således være 32 klubber fra hele verden, der deltager i turneringen. Indtil videre har FIFA dog ikke været i stand til at bekræfte særlig mange detaljer. 

Det er således også stadig uvist, hvem der skal være de store sponsorer af turneringen og derved være med til at levere pengene til de enorme præmiesummer, som der har været talt om. Derudover er der heller solgt nogen tv-rettighederne til turneringen endnu.

Turneringen har fået kritik fra blandt Carlo Ancelotti og Premier Leagues administrerende direktør, mens flere store stjerner har klaget over de mange kampe, som er i vente. 

Chelsea og Manchester City er de to engelske klubber, der skal deltage i turneringen.

Selvom det ikke er et klassisk derby, byder weekenden på en historisk duel mellem to nære rivaler. Læs vores eksklusive optakt af forfatter Michael Kjærbøl her. 

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce