Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Teori florerer: Derfor blev Rashford droppet

Af Emil Plovgaard
21.09.2024 Kl. 21:17

Marcus Rashford var ikke en del af startopstillingen, da Manchester United lørdag aften gæstede Crystal Palace i Premier League.

Her fortalte klubbens hollandske manager, Erik ten Hag, forud for opgøret, at det ikke var nogen svær beslutning at bænke offensivspilleren.

Læs også: Manchester United udpeger toptransfermål for januar

I den forgangne sæson blev Rashford sat af holdet efter en bytur i Belfast, men på det seneste har han været i god form med mål i de seneste to kampe.

Den tidligere Liverpool-stjerne Jamie Redknapp, mener, at der ligger noget andet bag.

– Det føles, som om, der er gået noget andet forud. Jeg kender ikke detaljerne. Men man bænker ikke en spiller, der scorer to i midtugen og mod Southampton.

– Jeg vil helst ikke sige, at han er tilbage til sit gamle jeg, men han viser tegn på, at han er på vej mod Rashford fra for to år siden. Det føles som om, der er sket noget i løbet af ugen. Jeg kender ikke til managerens frustration. Det er en smule usædvanligt for managere at bænke spillere på grund af deres livsstil, siger Redknapp til Sky Sports ifølge Daily Mirror.

Rashford havde problemer med formen i den seneste sæson og blev som konsekvens heraf udeladt til sommerens EM-trup i Tyskland.

Læs også: United-transfer har skabt problemer: Real Madrid er rasende

– Der er noget, der ikke har været rigtigt med Marcus. Jeg ved ikke, hvordan han fører sit liv, men manageren mener tydeligvis, at det ikke foregår på den rette måde, lyder det videre fra Redknapp.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce