Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Genial plan: Tre Bundesliga-stjerner skal afløse Salah og Alexander-Arnold

Af Emil Plovgaard
23.09.2024 Kl. 16:21

Liverpool lurer angiveligt på tre stjerner fra Bundesligaen, hvor man er på jagt efter spillere, der kan afløse Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold.

Premier League-klubben havde et mislykket transfervindue denne sommer, hvor man ikke fik held med at sikre sig toptransfermålet i form af Martin Zubimendi fra Real Sociedad.

Læs også: Derfor er der ingen Champions League-kampe denne uge

Liverpool fik dog afsluttet to handler mod slutningen af transfervinduet. Man hentede den tidligere Juventus-stjerne Federico Chiesa i et regulært røverkøb, mens der også kom en aftale i stand med Valencias Giorgi Mamardashvili, der dog først tilslutter sig klubbens førstehold næste sommer.

I stedet for en større overhaling af truppen denne sommer, besluttede den nye cheftræner, Arne Slot, sig for at holde fast i den stamme af spillere, som den forhenværende manager, Jürgen Klopp, havde udpeget.

De har fået en stærk begyndelse på sæsonen, og man har rejst sig efter det chokerende nederlag på 1-0 til Nottingham Forest med sejre mod både Inter og Bournemouth. Nu er der blot et enkelt point op til Manchester City.

Til trods for dette, kan Liverpool allerede til januar være aktive på transfermarkedet. Næste sommer har man udset sig tre stjerner fra Bundesligaen, skriver Caught Offside.

Liverpool lurer på Leverkusen-sensationen Florian Wirtz, der er en oplagt afløser for Mohamed Salah.

En sum på 750 millioner kroner nævnes som værende nødvendig, såfremt Wirtz skal væk fra medicinbyen.

To andre Leverkusen-stjerner i form af Jeremie Frimpong og Exequiel Palacios er efter sigende også interessante.

Læs også: Liverpool-stjerne afslører særlig samtale med manager

Manchester United viser interesse for Frimpong, men Chelsea og Arsenal holder også øje med Palacios.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce