Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-stjerne bryder tavsheden efter Haaland-episode

Af Emil Plovgaard
23.09.2024 Kl. 19:24

Det var vildt og voldsomt, da Manchester City og Arsenal spillede 2-2. Undervejs i kampen rodede Erling Haaland sig ud i flere eskapader.

Arsenal var længe foran 2-1, men John Stones dukkede i tillægstiden op og sikrede et point til Pep Guardiolas mandskab, der længe dominerede mod Arsenals 10 mand.

Læs også: Revser Haaland: ‘Idiot’

Temperaturen var til at tage at føle på efter slutfløjt, og inden da kogte det over også, da Haaland smed en bold i hovedet på Gabriel Magalhaes, der stod med ryggen til.

Haaland bliver ikke straffet for episoden, og Gabriel Magalhaes tager da heller ikke større notits af episoden.

– Jeg kan ikke engang huske det.

– Det er normalt. De var glade, efter at de scorede i sidste minut. De spillede på hjemmebane, så det var deres pligt at vinde kampen, men vores hold gjorde det bedste for at stå imod.

– Det er en slåskamp. En krig. Så det er normalt, at der sker provokerende hændelser. Det er en del af spillet. Nu er alt dette ovre, og vi venter på dem på vores hjemmebane, siger Magalhaes i et interview med TNT Sports Brazil ifølge London Evening Standard.

Læs også: Afgørelse i City-sag nærmer sig

Haaland var også involveret i en kontrovers med Arsenal-manager Mikel Arteta efter slutfløjt, mens han stødte sammen med The Gunners-debutant Myles Lewis-Skelly, ligesom Partey og Haaland også kom op at toppes.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce