Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Liverpool klar til at slå transferrekord

Af Emil Plovgaard
23.09.2024 Kl. 22:03

Liverpool er store beundrere af Bayer Leverkusens offensivstjerne Florian Wirtz.

Klubben fra Anfield vil angiveligt bruge en stor sum penge på at hente tyskeren næste sommer.

Læs også: Endnu en gigantklub jagter Alexander-Arnold

The Reds’ nye cheftræner, Arne Slot, ønsker at styrke konkurrencen på positionen, og den 21-årige Wirtz er udset som den ideelle kandidat til at give modspil til Dominik Szoboszlai på midtbanen.

Wirtz spillede en stor rolle for Leverkusen, der vandt både Bundesligaen og pokalturneringen i den forgangne sæson.

Ifølge journalisten Diego Mengual holder Real Madrid et godt øje til Wirtz, og klubben er for tiden favorit til at hente Leverkusen-stjernen.

Liverpool ønsker efter sigende at gå all-in og bruge 895 millioner kroner på at sikre sig Wirtz. Det er også prisen, som Leverkusen kræver.

Wirtz har kontrakt med Die Werkself frem til 2027, og han har et forrygende forhold til klubbens cheftræner, Xabi Alonso.

Liverpool er da også nødt til at slå transferrekord, hvis man skal hente Wirtz. Tidligere har man været ude og byde 994 millioner kroner for Moises Caicedo, som dog valgte at skifte til Chelsea i stedet.

I sidste uge forlød det, at Manchester City gerne ville hente Wirtz ind som langsigtet afløser for Kevin de Bruyne.

Den 33-årige belgier er inde i det sidste år af sin kontrakt med The Cityzens, og det ventes ikke, at han skriver under på en forlængelse.

Læs også: Efter kaos: Nu ændrer Premier League reglerne

Klubber fra den saudiske Pro League holder øje med situationen og ønsker at tilbyde De Bruyne en høj løn, hvis han tilslutter sig fodboldrækken i oliestaten.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce