Chiesa imponerer i Liverpool-startdebut

Af Emil Plovgaard
25.09.2024 Kl. 22:52

Liverpool var onsdag aften i aktion i Carabao Cuppen, hvor man hjemme på Anfield tog imod West Ham.

Det resulterede i en overbevisende 5-1-sejr for Arne Slots mandskab, der på fortjent vis avancerer til Carabao Cuppens fjerde runde.

Opgøret startede knap så heldigt for værterne, der kom bagud efter et selvmål af Jarell Quansah, der sendte bolden i eget net, efter at klubben ikke formåede at cleare et hjørnespark.

Federico Chiesa gjorde sig hurtigt positivt bemærket i sin første kamp fra start som Liverpool-spiller, da han efter 25 minutters spil lagde op til Diogo Jota, der kunne sende en udligning i nettet.

Diogo Jota scorede i anden halvleg sit andet mål i kampen, men denne gang var det ikke Chiesa, der var assistmager. Det var i stedet Curtis Jones.

Det skulle også blive til 3-1, da indskiftede Mohamed Salah sendte bolden i nettet et kvarter før tid.

Opgaven blev en tand sværere for West Ham, da Edson Alvarez modtog sit andet gule kort i kampen mod slutningen af opgøret.

The Hammers fik da heller ikke rettet op. Tværtimod blev det hele blot endnu værre, da Cody Gakpo lukkede og slukkede med sin scoring til 4-1.

Der var mere i vente for Gakpo, der også gjorde det til 5-1, der blev kampens endelige resultat.

Der er lodtrækning til Carabao Cuppens fjerde runde umiddelbart efter denne kamp.