Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-transfer kollapsede: Nu er Premier League-stjerne utilfreds

Af Emil Plovgaard
26.09.2024 Kl. 16:26

Anthony Gordon var angiveligt tæt på et skifte til Liverpool i sommer.

I Newcastle blev tingene så desperate, at man selv tilbød 23-årige Gordon til Liverpool, mens han var af sted med England til EM-slutrunden i Tyskland.

Læs også: Toni Kroos havde aftale på plads med Premier League-klub

Et skifte blev som bekendt ikke en kendsgerning, hvor der ellers var forlydender om, at Joe Gomez kunne have tilsluttet sig Newcastle som en del af aftalen.

Ledelsen i Newcastle fandt dog andre måder at rette op på økonomien på, ved at sælge Yankuba Minteh og Elliot Anderson.

Transfervinduet er nu ovre, og Gordon befinder sig stadig på St James’ Park, hvor den ny sæson længe har været i gang. Niveauet er dog ikke helt det samme som i den forgangne sæson.

Ifølge The Telegraph arbejder Gordon stadig meget hårdt ved træningspas i klubben, og han har ikke bedt om et skifte væk, ligesom han gjorde hos Everton, og Newcastle slog dermed til.

Men avisen bemærker, at Gordon er iblandt flere Newcastle-spillere, der er utilfreds med, at klubben ikke foretog nogen store signings i sommerens transfervindue.

Gordon leverede en dårlig præstation mod Fulham senest, hvor han slog op i banen flere gange og udviste et dårligt kropssprog, og han var meget langt fra det niveau, der i den forgangne sæson gjorde ham til publikumsyndling i Tyneside.

Læs også: Manchester City vinder sag over Premier League

Newcastle håber, at præstationen er noget bedre, når klubben lørdag er værter for et opgør mod titelaspiranterne fra Manchester City.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce