Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tog til koncert med popstjerne: Potter bryder tavsheden

Af Christian Frese
27.09.2024 Kl. 16:21

Graham Potter løftede Brighton op i den bedste halvdel af Premier League og scorede derefter jobbet i Chelsea, da Thomas Tuchel i september 2022 blev fyret.

Syv måneder senere blev Potter det samme. 11 nederlag i 31 kampe blev for meget for ledelsen, og Potter, der var blevet købt for næsten 200 millioner og ansat på en femårig kontrakt, røg ud.

Siden har Potter været uden job. Faktisk har han været helt ude af medierne, men i et interview med The Telegraph bryder han nu tavsheden.

– Det er ydmygende, at det ikke går godt. Jeg blev fyret efter syv måneder af en femårig kontrakt efter at være blevet taget fra Brighton. Så der er alt det på et menneskeligt niveau, som du må håndtere, siger Potter og uddyber om tiden efter fyringen.

– De første seks måneder var hårde, fordi jeg arbejdede virkelig, virkelig hårdt for at få den type af mulighed. Jeg tror ikke, at det var eneste mulighed, jeg ville få, fordi jeg forlod Brighton i virkelig god forfatning.

– Så det handlede om at vælge den rigtige mulighed. Og jeg valgte ikke den forkerte. Det fungerede bare ikke. Jeg fortryder ikke noget, men på samme tid når man mister sit job, er der et element af frustration, vrede og måske bitterhed på et tidspunkt.

Efter fyringen trak Potter sig fra fodbold. Han tog til rugby, rejste til USA for at se sport og Folkland-øerne for at holde foredrag. Han tog sågar til en Taylor Swift-koncert. Og så tager han fortsat lektioner i spansk, hvilke i slutningen af 2022 satte ham i forbindelse med en række topjob i Spanien.

Det er ikke uden grund, at 49-årige Potter har taget en pause fra fodbold. Han havde trænet uafbrudt, siden han overtog Leeds Carnegie i 2008.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce